«Folket samles, heftig skue,  all e kledd i grønt. Stadion koke, no bli det målfæst. Vi kjenne livet e skjønt.» «Folket samles, heftig skue,  all e kledd i grønt. Stadion koke, no bli det målfæst. Vi kjenne livet e skjønt.»

Strofen rt hentet fra HFKs klubbsang. Nå er 140 spillere og over 35 trenere, oppmenn og tillitsvalgte klare for å ta fatt på årets fotballsesong, og i går møttes de i Meierisalen til klubbens Kick Off for sesongen 2015.

Her fikk man en presentasjon av lagene der hvert trenerteam fortalte om sesongen ambisjoner. I tillegg viser det at rekrutteringen til klubben er god, både med tanke på antall lag som stiller i sesongen, men også støtteapparatene rundt lagene vokser.

Lagene ble presentert, og klubbens satsningsområder for sesongen 2015 ble lagt frem.

- I tillegg til å videreføre samarbeidsavtalene med Trondheims Ørn og RBK/SalMar-akademiet, er nå tidligere toppserietrener Thomas Dahle klar for HFK. Han skal i sesongen 2015 fungere som en konsulent inn mot både trenere og spillere, og bidra til at klubben styrkes ytterligere når det gjelder spillerutvikling, trenerutvikling og klubbutvikling, forteller leder i fotballklubben, Kjersti Rønningen.

Hun mener det er viktig å ta vare på alt det gode man har - og bygge videre på det.

– Det er utrolig mange dyktige folk i klubben, både spillere og trenere og tillitsvalgte. Samtidig ser vi hele tiden på muligheter for utvikling, opplyser klubblederen.

Engasjementet og bidragene fra alle i og rundt lagene både når det gjelder det som skjer ute på banen og utenfor banen, ble trukket fram flere ganger i løpet av kvelden-

– Samhold og samarbeid er viktig for at vi er der vi er i dag. Sammen ser vi fram til en innholdsrik og spennende 2015 sesong, sier Kjersti Rønningen i Hitra Fotballklubb.