Håndball herrer 3. divisjon, Frøyahallen

Frøya - Charlottenlund2: 33-22

Herrelagets trener Roger Tvervåg skryter av mannskapet sitt etter en sterk kamp mot Charlottenlund2 hjemme i Frøyahallen i dag.

- Vi spiller en veldig bra kamp. Jeg er stolt av gutta i dag, sier treneren.

På papiret skulle det bli en vanskelig kamp, men hjemmelaget tettet bra igjen i forsvaret og var aggressive fra første stund. Kun ni baklengs i første omgang er treneren veldig godt fornøyd med.

- Ikke bare har vi et bra forsvar, vi har ogsp en glimrende keeper. Så kampen er i realiteten avgjort etter 1. omgang. Vi ble enige om å ikke slakke av på gassen i 2. omgang. Gutta kontrollerer inn kampen og vi vinner en på papiret enn vanskelig kamp lett med 11 mål, oppsummerer Tvervåg. Han syns hjemmelagets beste i dag var Kristian Sjøli. Han scoret ni av Frøyas mål, og ble lagets toppscorer. De andre som noterte seg på scoringslista i dag er er Robin Norheim (7 mål), Marcus Nøstan (7 mål), M. Næss (5 mål) og H. Fossmo (4 mål) og H. Strømøy Karlsen (1 mål).

Frøya ligger nå på 8. plass på tabellen. Neste hjemmekamp er allerede kommende lørdag ettermiddag. Da kommer Sverresborg på besøk, før Frøya søndag tar turen til Orklahallen for å møte Orkanger.