Frøya Dorsin ga laget sitt et forsprang da hun satte inn 1-0-målet et kvarter før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 0-1 til pause.

Noen minutter ut i andre omgang fikk Brann straffespark, og Marthine Østenstad satte inn 1-1-målet. Brann fikk et forsprang da Aahjem satte inn 2-1 etter 79 minutters spill. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Dermed endte oppgjøret 2-1.

Branns Cecilie Redisch Kvamme og Justine Kielland fikk gult kort. For Rosenborg fikk Emilie Nautnes, Cesilie Andreassen og Rugile Rulyte gult kort.

Etter søndagens kamp er Brann på femteplass på tabellen med tolv poeng, mens Rosenborg ligger på andreplass med 15 poeng.