Ludvik Hestnes fikk i går kveld beskjed om at han er klar for regional talentsamling i håndball 22.-25.juni. På samlinga skal han møte andre talenter fra Midt-Norge og Nord-Norge. Denne firedagers treningssamlings på Orkanger samler uttatte 03’ere fra Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Hitra IL-spilleren har markert seg godt på håndballbanen på kort tid. Hestnes har bare vært med på to samlinger tidligere og eneste uttatte spiller fra vår del av håndballregionen» (de andre fra Trøndelag kommer fra Trondheimsklubber og omegn).

Da laglederne i Hitra IL tidligere i vinter skulle beskrive Ludvik som håndballspiller, trakk de fram både tekniske ferdigheter og lagspiller-ferdigheter.

- Som spiller er han teknisk god, godt temposkifte, meget god på gjennombrudd, men det som kanskje imponerer mest er hans evne til å gjøre medspillerne gode. Han viser en seriøsitet både i treningsarbeidet og i kamp, som smitter over på de andre medspillerne. Alltid riktig fokus og en playmaker uten dimensjoner. Meget godt blikk for spillet og god spillerforståelse. I tillegg til å sette ballen et utall ganger selv i nota, er han likeså ofte frampå og frispiller de andre og setter de andre opp i gode posisjoner. Hitras egen Sagosen, sa laglederne.