Etter to svake kamper i starten av Norway Cup, spilte Frøya FK tirsdag veldig bra mot Frigg. Laget holdt den gamle storheten til 0-0 i en jevn kamp som kunne vippet begge veier.

Med bare ett poeng er Frøya klare for b-sluttspillet. Etter det de viste i denne kampen kan laget uten tvil gjøre det svært bra i trøsteturneringen. Kampen mot Frigg var lagets klart beste så langt.

-Spillemessig en solid opptur, oppsummerte guttene overfor lokalavisa Hitra-Frøya, som med dette resultatet fratok Frigg puljeseieren. Frøya tapte først 5-1 for Sykkylven og 4-2 mot Giv Akt fra Mandal.

- Mot Frigg gjør vi en sportslig god prestasjon. Vi hadde de største sjansene, og vi burde vunnet, mente trener Per Ove Espenes.

Svært varmt

Frigg var det klart beste laget Frøya har møtt så langt.

- Får vi en heldig trekning i b-sluttspillet kan dette bli veldig bra om vi holder vi oss på det sportslige nivået fra Frigg-kampen, sier Frøya-treneren.

Det har vært varmt i Oslo på der tre første dagene under Norway Cup. Søndag var det overskyet, men likevel over 30 grader. Mandag og tirsdag var det også stekende sol.

- Helt på grensen. Det er ikke lett å prestere i denne vamen, understreker Frøya-guttene.

Årvisst

Frøya har tradisjon for å sende gutter 16 til Norway Cup.

- På mine fire år som trener har vi bare et a-sluttspill, sier Espnes og legger til at han på sine tre forsøk som spiller nådde det gjeveste sluttspillet på samtlige forsøk.

Når det gjelder årets lag var han i forkant klar på en ting. Det kunne blitt et avansement til a-sluttspillet uten muligheter for å gjøre det helt store, mens sjansene for å avansere langt i trøsteturneigne burde være store.

- Nå er vi akkurat der, avslutter Espnes.

Kristoffer Gaasø i aksjon i den målløse kampen mot Frigg.