Tekniske problemer stopper fortsatt hurtigbåten

Trafikk

De tekniske problemene fortsetter for FosenNamsos sjø og Kystekspressen utover dagen. Også avgangen klokka 12:00 fra Kristiansund - Trondheim kanselleres grunnet tekniske problemer. Her vil reisende fra Kristiansund få busstransport, mens båten vil gå som planlagt fra Sandstad og nordover.

Også sørgående rute fra Sandstad kl. 13:50 og 18:15 blir berørt av problemene.

- Alternativ transport tilknyttet avgang 13:50 og 18:15 Sandstad - Kjørsvikbugen - Edøy - Krsund. Grunnet tekniske problemer vil det bli buss for båt på strekningen. Reisende fra Sandstad henvises til innleid transport. Reisende fra Kjørsvikbugen vil bli kjørt med taxi til Aure og videre med rutebuss 821 til Krsund. Reisende fra Edøy henvises til ferge til Sandvika og videre med rutebuss 821 til Krsund, melder FosenNamsos Sjø.

Onsdag morgen valgte rederiet å sende passasjerer med buss og taxi i stedet for med Kystekspressen da problemene stanset sørgående avgang klokka 08:10 fra Trondheim.