Innstiller ferga og flere hurtigbåtavganger i stormen

Trafikk

FosenNamsos sjø melder at "Frøyaferga" innstiller sin rute i Øyrekka grunnet uværet. Dette gjelder fra planlagt avgang Dyrøya klokka 10:00 og inntil videre.

Hurtigbåten MS "Terningen" kansellerer avgang fra Kristiansund kl. 12:00 grunnet værforholdene Passasjerer til Trondheim fra Kristiansund henvises til rutegående buss, med avgang kl. 13:24. Passasjerer til / fra Edøy henvises til ferje deretter rutegående buss. Passasjerer til / fra Kjørsvikbugen, alternativ transport med taxi settes opp med avgang 12:15 til Kyrksæterøra, deretter rutebuss 470 med avgang kl. 12:55 fra Kyrksæterøra. Oppdatert informasjon vedrørende alternativ transport for Sandstad og nordover kommer så snart info er klar, varsler rederiet.

Oppdatert kl. 12:

MS Vetlefjord kansellerer avg. 13:30 fra Dyrøy grunnet værforholdene

Oppdatert kl. 12:20:

Oppdatert informasjon til passasjerer fra Sandstad til Trondheim, alternativ transport med buss settes opp med avgang ca kl. 13:50.