Politiet:

- Personer og firma oppfordres til å kontrollere sine eiendommer

Et tre veltet tirsdag ettermiddag over veibanen ved Nordskaget. Det var mulig for biler å passere.  Foto: Leserfoto

Været

Politiet i Trøndelag har i dag mottatt mange meldinger grunnet været, fra spesielt sør i fylket.

- Vi har fortløpende dialog med Statens vegvesen på de forholdene som berører veinettet. Personer og firma oppfordres til å kontrollere sine eiendommer, og feste løse gjenstander, stillaser o.l., skriver politiets operasjonsleder tirsdag ettermiddag.


 

Til lokalavisa Hitra-Frøya sier politiet tidlig tirsdag kveld at det ikke er kommet inn meldinger om alvorlige hendelser i øyregionen i løpet av dagen. Det er observert løse gjenstander som vinden har flyttet på. Ved innkjøringa til Fillan har vinden gitt et stort veiskilt en kraftig knekk, mens brannvesenet måtte ut for å fjerne et tre som hadde veltet over veibanen ved Nordskaget.

Ved innkjøringa til Fillan har vinden gitt et stort veiskilt en kraftig knekk 

 

Tidligere i dag måtte redningsselskapet trå til da en eldre båt slet seg ved Dolmøya, mens en forskningbåt slet seg og sank. Også denne ved Dolmøya.


Forskningsbåt med dyr teknologi ombord slet seg og sank

Forsøker å heve havaristen i dag