Sjekk alt om været i Øyregionen akkurat nå

Været

Sjekk Hitra værstasjon (Fillan) her

Sjekk Frøya værstasjon (Hammarvika) her

På lokalavisas værstasjoner, som er levert i samarbeid med Frøya Film & Bilder, kan du lese av været slik det er akkurat nå. Her er for eksempel vindstyrke (både gjennomsnitt og vindkast) , vindretning, temperaturen og nedbørsmålinger.

Dette bildet er tatt på Vassøya på Sula tirsdag ca kl. 11:20  Foto: Webkamera Sula

 

Du kan gå direkte til værstasjonene ved å klikke på linkene over. Du finner dem også på vår samleside for vær-saker (se øverst rett under Hitra-Frøya-logoen.)Frøya værstasjon viser at det sterkeste vindkastet på Hammarvika hittil i dag (kl. 11:30) har vært på 32 m/s. Det tilsvarer sterk storm. Orkan starter ifølge Beauforts skala på 32,7 m/s.

Slik ser det ut på Sula akkurat nå - se webkamera fra Sula her


Siste om været:

Også ettermiddags-avgangene blir rammet

Alle hurtigbåtene til byene er innstilt. Til/fra Øyrekka er alle båter og ferjer lagt til kai