Publikum kom fort i Tyslandstemning

STEMNING: Selv om det var tidlig kveld, kom publikum i alle aldersklasser fort i Tysland-stemning.  

Kultur

Frøyafest på 70-tallet betød gjerne musikk av Terje Tysland, enten det ble framført fra scene eller fra en kassettspiller. Og Tysland holder fremdeles koken, etter å ha underholdt og gledet publikum i over førti år.

Terje Tysland. 

 

Lørdag var han spillemann på Frøyafestivalen, og serverte en rekke godbiter fra sin lange artistkarriere og mange plateutgivelser. Med sitt varemerke cowboyhatt over et mer enn skulderlangt hår, og med gitar eller trekkspill mellom fingrene, serverte han sanger fra den lange lista si.


 

Og publikum sang med, enten det handlet om ønsket om mer øl, løssluppne "Haldis" eller i "Stakkars klovn". Det tok av da han kom med "Ka faen e du så glad ferr", og varmen spredte seg blant publikum da han sang  den nydelige "Heile livet for dæ", slik bare Terje Tysland kan gjøre det.

VAREMERKE: Lang hår og cowboyhatt, slik vi er vant til å se Terje Tysland.