- De foreløpige tall viser en totalomsetning ex. mva på 73 millioner kroner, noe som er en økning på 4,3 prosent økning fra 2014. Økningen i 2014 var 12 prosent og det er hyggelig å kunne konstatere at vi klarer å toppe dette nivået. Dette betyr at omsetningen har økt med 10,5 millioner kroner fra 2013.

Det opplyser daglig leder i Coop Hamarvik, Audun Klev, gjennom en pressemelding. Klev forteller at alle samvirkelagets avdelinger hadde vekst også i fjor. Her varierer det fra en omsetningsvekst på 2,6 prosent for dagligvarer til 8,3 prosent og 8,0 prosent på henholdsvis bygg og elektro.

Pressemeldinga sier ingenting om driftsregnskapet, da regnskapet ikke er klart på denne tida av året.

- Tilbakemeldingene fra kundene indikerer at vi scorer godt spesielt på varesortiment, servicenivå og god kompetanse, sier Klev og mener også av Coops kjøpeutbytte bidrar til trofaste kunder.

Coop Elektro flyttet på senhøsten inn i nye lokaler på Sistranda. Grunnen til flyttingen fra lokalene ved Frøyatorget til under-etasjen i Næringens hus er først og fremst for å skaffe bedre lagerplass. I gammelbutikken har man måttet ha vaskemaskiner og andre varer på loftet overfor butikken.

Audun Klev har varslet sitt styre om at han tenker å gi seg som daglig leder i løpet av inneværende år.

- Vi starter letingen etter hans ersatter allerede nå for å ha god tid til å bestemme oss, fortalte styreleder Hilde Hammervik til lokalavisa i september. Styrelederen sa at Klev blir en vanskelig mann å erstatte som daglig leder.

- Audun hadde en veldig fin bakgrunn fra Coop-systemet da han begynte her, så det blir vanskelig å finne noen som han. Nå har han ønsket å gå av når han fyller 62 år. Samtidig blir det spennende å få inn en ny person, fortalte Hammervik.