Russen på Frøya og Hitra ønsker også denne gang å utfordre de to assisterende rektorene ved Guri Kunna vgs. til å hoppe i sjøen i lag med det skolestedet som får inn minst sum under årets "krafttak mot kreft"-aksjon.

Tradisjonen tro har russen på de to øyene utfordret hverandre. Taper hitrarussen vil de at assisterende rektor på skolested Hitra, Sigjørn Glørstad, skal bli med. Frøyarussen utfordrer assisterende rektor på skolested Frøya, Vibeke Franck Sehm, til å hoppe i sjøen med dem om det er de som får inn minst sum i år.

Per nå har Frøyarussen klart å samle inn 121 750 kr. Hitrarussen har samlet inn 102 947 kr. I fjor var det Sigbjørn som måtte hoppe i sjøen og en lettet Vibeke som kunne følge seansen fra sidelinja.

Blir det Vibeke som må bite tennene sammen og hoppe i det kalde vannet denne gang? Eller blir det Sigbjørn igjen?

Vil du støtte aksjonen? Du finner enkel innbetalingsmåte her:

Hitraaksjonen

Frøyaaksjonen

Send oss ditt bilde

Lokalavisa Hitra-Frøya samarbeider med Kreftforeningen om å skape oppmerksomhet rundt innsamlingsaksjonen og dette viktige temaet. Har du eller din bedrift gitt en gave til Krafttak mot kreft, så send oss gjerne et bilde og litt tekst - vi er overbevist om at mer oppmerksomhet gir mer penger til aksjonen. Bruk adressen post@hitra-froya.no

Vi heier på russens engasjement videre.