Junis toppliste over mest leste saker var preget av trafikknyheter og ulykker.

Vi kunne også lese om Maren Yttersian Sletta som ble mobbet gjennom hele barndommen og som nå hadde 220.000 følgere på TikTok. Tallet har økt siden da og nå har hun 233.400 følgere.

I juni fortalte hun åpenhjertig om hvordan hun måtte takle stygge uttalelser i kommentarfeltet på TikTok.

– Jeg føler at jeg er mer forberedt på hat når jeg har vært gjennom så mye mobbing. Man blir tykkhudet til slutt, sa hun.

I juni kunne vi også lese om Jørn Egil Brunstrøm fra Enebakk som fikk telefonnummeret sitt misbrukt i svindelforsøk.  Anne Rønning fra Fillan fikk en SMS om at hun måtte betale en kredit-regning fra hans nummer og tipset lokalavisa. Det viste seg at hun ikke var den eneste.

- Jeg har snakka med flere folk de siste to dagene enn på 38 år og mange av dem er sinte, forteller eieren av telefonnummeret.

– Jeg har egentlig sagt til meg selv at jeg må slutte å svare når det ringer, men så er det jo ofte gamle damer, og da får jeg dårlig samvittighet om jeg ikke svarer dem, sa den fortvilte telefonnummereieren.

Trude Melbye brukte arv for å betale hospice-regninga så ektemannen skulle slippe å dø på sykehjem, bare 50 år gammel. I 2018 kjøpte Trude og Stig Melbye seg hus på Kvenvær, men de rakk ikke bo der lenger enn ett år før Stig ble alvorlig syk.