Som tidligere omtalt i lokalavisa arrangerer Edgar Skjønhals og Orkideekspressen dansegalla med flere kjente orkestre i Thailand på slutten av dette året. Samtidig runder han år. I den anledning ønsker Edgar å treffe flest mulig av sine slektninger.

En av forfedrene hans kom fra Tsjekkia og har røtter tilbake til den store kirkereformator Jan Hus, som ble født i Husinetz i det sørlige Böhmen i 1369, og brent på bålet som kjetter 6. juli 1415.

– Under oppholdet i Cha Am har jeg 70-årsdag, og en del av slekten har allerede meldt seg på dansegallaen. De truer med en liten fest, og da tenkte jeg; hvorfor ikke legge opp til et lite gjensynstreff med mine gamle venner fra Frøya og for den saks skyld slekta fra Klungervika og Sjønhalsen/Auka. Forrige gang vi hadde “søskenbarntreff” i Thailand var vi 40 personer. Ikke alle var i slekt heller, men et navn måtte jo barnet ha, smiler Edgar.

Seks måneder før avreise er det på fire av fem avganger bare noen få strøplasser igjen.

– Og bare fra lille Frøya er det påmeldt 23 personer, forteller Edgar.

Bryllup

Og han nøyer seg ikke bare med dansedalla og slektstreff. Nå vil han også arrangere bryllup.

- Jeg etterlyser derfor et par som kan tenke seg å gifte seg på stranden i Cha Am under dansegallaen. Sjømannspresten i Pattaya kommer over til Cha Am, og jeg kan garantere en flott seremoni. Vi betaler for vielsen  og paret får en bryllupsfest en hel uke til ende, lover frøyværingen bak Orkideekspressen.

Han har forøvrig arrangert bryllup på stranden i Cha Am ved to tidligere anledninger.