Lotus-klinikken er på flyttefot. I dag har de avdeling i Hitratorgets tredje etasje og skal etter hvert flytte ned en etasje. Det bekrefter eier Danijela Jeremic.- Nå er vi i gang med å pusse opp lokalet som tidligere ble bruk som gullsmedbutikk.Her skal de ha de samme tilbudene innen skjønnhet, helse og velvære som de tilbyr i dag, forteller Jeremic og nevner blant annet massasje, hudpleie og negldesign.

Ansatt frisør

Men noe nytt blir det også når det inviteres til nyåpning i juni. Danijela skal ha toselvbetjente solariumssenger ved klinikken og har i tillegg ansatt en egen frisør.- Det har ikke Lotus Klinikk Hitra Frøya tilbudt kundene sine før. Frisøren er en mann som er både herre- og damefrisør, og god på styling.Frisøren starter å jobbe en måned før nyåpningen, men siden lokalet på Hitra ikke er klart ennå blir han i første omgang å finne ved Lotus-klinikkens avdeling på Hotell Frøya.

- Siden blir frisøren å fordele tiden sin mellom Hitra og Frøya slik alle våre ansatte sirkulerer.Danijela sier klinikken tør satse på egen frisør fordi de opplever at det er et behov.- En egen frisør kan dessuten spare kundene tid og penger, når de er innom oss kan de i løpet av kort tid få ulike behandlinger. Noen nesten samtidig, smiler Danijela.- Når folk er ferdigmassert og sminket nevnes det ofte at de gjerne også skulle klipt seg eller fått ordna håret. Nå kan vi tilby en totalpakke ved for eksempel bryllup. Det er den lille brikken som vi har manglet på klinikken vår.

Syv ansatte

Danijela startet Lotus-klinikken på Fillan i februar 2009. Fem år senere år senere åpnet hun også avdeling på Sistranda.- Det har vært arbeidssomme, utfordrende og kjempespennende år. Underveis har jeg hatt flotte ansatte som har beriket klinikken min med som kunnskap og stå-på-vilje. Ikke en eneste dag har vært kjedelig, sier Danijela og tilføyer at hoved-kundegrunnlaget, lokalbefolkningen, har vært flinke til å bruke dem.

Danijela startet Lotus-klinikken på Fillan i februar 2009. Fem år senere åpnet hun også avdeling på Sistranda. Foto: Cecilia Brurok

Inkludert frisøren blir de nå sju ansatte ved Lotus Klinikk Hitra Frøya. I tillegg samarbeider de med naprapat, autorisert fotterapeut og kosmetisk sykepleier som besøker øyregionen med jevne mellomrom.

Sett en utvikling

Stadig flere benytter seg av det Lotus-klinikken tilbyr. Folk ønsker å bruker tid og penger på seg selv og velvære, sier Danijela.- Og ikke minst har folk fått øyene opp for kvaliteten på det lokale tilbudet vårt. Vi benytter oss av fagfolk og det er ikke lenger slik at man må reise inn til byen for nå har vi de samme tjenestene på Hitra og Frøya.14. juni blir det offisiell nyåpning av Lotus-klinikken sin avdeling på Hitra.