I løpet av litt over ett år har Silikal Nordvest levert over 15 000 m² med gulv til Bakkafrost. Belegget ble installert på hovedavdelingen Glyvrar til Bakkafrost.

– Det handler om høy faglig kompetanse, evne og vilje til å gjennomføre på kundens premisser når man skal levere gulv til kjempene i bransjen. Markedsledere foretrekker å bli håndtert som nettopp det, sier daglig leder Christian Aas.

Flere Bakkafrost-prosjekter

I tillegg til den nye sentralavdelingen på Glyvrar, ble Silikal Nordvest også engasjert for å utføre en installasjon på godt over 1.000 m² med gulv på Vidareidi. I disse lokalene drives det smoltproduksjon.

Det tredje Bakkafrost-prosjektet involverte basestasjonen for oppdrettsanleggene i Nordepil, hvor det ble utført en omfattende renovering. I august startet renoveringen av 3.000 m² med gulv på Bakkafrost sitt anlegg i Sudurøy.

Foto: Silikal, Mainhausen /Germany

Tok 15 måneder

Utvidelsen og nybyggingen på Færøyene pågikk i en periode på omtrent 15 måneder. Kun 13 måneder etter byggestart var det mulig for alle produksjonsarealer å ta imot fisk, og to måneder senere fulgte administrasjonsbygget etter.

I august skal også om lag 6.000 m² leveres på Lerøy sin nye fabrikk på Jøsnøya, forteller selskapet.