Statens vegvesen og politiet jobbet i natt ved Storvika vest for Slørdal i Snillfjord etter at et jordras har gått over fylkesvei 305. Ifølge politiet har deler av veien også rast ut.

- Det skal ikke være fare for hus eller mennesker og ingen er savnet, opplyser politiets operasjonsleder klokka 00:48 natt til lørdag mens det ble jobbet for å sperre av området.

Statens vegvesen Vegtrafikksentralen melder at veien er stengt.

Lørdag morgen melder politiet at geolog er på plass i området.

Snillfjord kommune har satt en krisestab etter hendelsen. Omlag 50 personer er ifølge ordføreren isolert fra omverdenen som følge av raset. Det er også mange fritidsboliger i området, slik at folk i området anslår overfor Adresseavisen at det for tida befinner seg rundt 300 personer her.

- I første omgang har vi nå forsikret oss at det ikke er noen som har medisinske behov der ute. Vi har foreløpig ikke fått noen beskjeder om at det trengs. Ellers jobber vi nå med å finne ut hvor lang tid det kan ta før veien blir åpen igjen, sier Snillfjordordfører John Lernes til Adresseavisen.

Statens Vegvesen opplyser til Adresseavisen at skredet har gått der Vegvesenet har løsmassedeponiet sitt for bygging av nye fylkesvei 714. Skredet har gått helt ned til sjøkanten.

Statens vegvesen varslet i forrige uke at de også holder kystnære områder under oppsikt med tanke på flom- og skredfare, holdes også kysten under oppsikt disse dagene. Kystnære strøk som Snillfjord, Hitra og Frøya er også tidligere rammet av jordskred og geologene frykter det kan skje igjen.

Det er varsel på gult nivå på flom- og jordskredvarsel både i Oppdal, på Dovre, på Røros, i Rennebu og i Tydal. Og det er gult varsel på flomnivå i de samme kommunene, samt i store deler av Innherred, Namdalen og i kyststrøkene, fortalte Statens vegvesen.