– Vi ønsker å få hjelp fra innbyggerne på Frøya i arbeidet vårt. Vi trenger å høre stemmen til brukere, pårørende, tidligere brukere og innbyggere i forskjellige livssituasjoner. I den forbindelse har vi etterspurt deltakere inn i et brukerpanel for å hjelpe oss å bli bedre på tverrfaglig samarbeid i tjenestene vi tilbyr barn/unge og deres familier, forteller prosjektleder Pia Kathrine E. Ohren i ØYA-prosjektet.

«Vi ønsker ei bredt sammensatt gruppe med plass til deg som har mye eller lite, god eller dårlig erfaring. Til deg som er bruker selv eller er pårørende. Til deg som har vært og til deg som er bruker av tjenestene våre nå idag. Vi har også plass til deg/dere som mener du/barnet ditt burde fått hjelp men som kanskje ikke har fått hjelp. Vi har plass til dere som har barn opp til 24 år. Vi ønsker oss også at du som snart blir eller omtrent akkurat har blitt mor/far kommer med innspill,» skriver kommunen i invitasjonen.

De som kan tenke seg å delta i brukerpanelet bes ta kontakt med Pia Kathrine.

Nylig skrev vi her i lokalavisa om ØYA-prosjektet, har arrangert flere samlinger med psykisk helse og unge voksne som tema. Dette er blant utsagnene som kom i forbindelse med samlinga for unge voksne i Klubben grendahus:

«Vi bor i et lite lokalsamfunn som er preget av store økonomiske forskjeller. Det preger livsstil og ressurser, og skaper forskjeller mellom unge voksne. Presset for å ha det beste eller dyreste vokser».