Det er Adresseavisen som melder dette.

– Grunnen til at jeg gir meg i Ranheim er at jeg ser at jeg ikke klarer å bruke nok tid på klubben. Det er tiden det går på, rett og slett. Jeg må prioritere arbeidsgiveren min, sier Angelvik til avisa. Ved siden av å ha vært styreleder i opprykkseventyret Ranheim, har han sivil jobb som administrerende direktør i Kremmerhuset.

Fotballklubben rykket som kjent opp til Eliteserien etter fjorårets jubelsesong. Angelvik har vært styreleder siden 2016. Da opprykket var klart og opprykksfesten var gjennomført i fjor høst, ringte lokalavisa Angelvik.

- Det er helt vilt. Jeg måtte klype meg i armen da jeg våkna i går. Og jeg måtte gjøre det igjen da jeg våkna i morges, fortalte en jublende Angelvik.

- Det var en helt fantastisk opplevelse. Og for en dramaturgi. Da Michael Karlsen satte straffen som avgjorde det, kom tårene. Det er rart. Da ungene ble født kom det ikke tårer. Men dette... Nå rant de, sa Frank, som har har stram kostnadskontroll på Ranheim. Klubben var langt nede økonomisk da han overtok.

- Vi skal ikke være Rosenborg, selv om vi skal spille i samme divisjonen. Vi skal være Ranheim, og det betyr at spillerne våre fortsatt skal jobbe og gå skole. Det er ikke aktuelt å kjøpe inn spillere som skal gå på høy lønn, sa styreleder i det nye eliteserielaget i fjor høst.

Lokalavisa har også tidligere hatt intervju med den energiske frøyværingen.

-  Jeg har ambisjoner om å komme oftere på besøk til Frøya. Jeg flytta fra Frøya da jeg var 18 år, og etter det har jeg brukt tiden på å jobbe. Rett etter videregående begynte jeg å jobbe på Bewi og på Hotell Frøya. Og så har veien blitt til etter hvert som jeg har fått tilbud om nye og spennende jobber innen varehandel. - Jeg har jobba hardt. Jeg føler vel at jeg har kompensert for manglende skolegang ved å arbeide ekstra iherdig. Svenn Bekken er et forbilde for meg. Han har vist meg at man kan utrette mye og komme langt med redelighet og hardt arbeid. Samtidig er det vel en fordel å kunne klare seg med få timers søvn.