Hitra FK feiret fredag kveld seg selv og 2015-sesongen i et Fillan Grendahus fylt til randen. Her var spillere, trenere, oppmenn og tillitsvalgte samlet for å se tilbake på en innholdsrik sesong. Alle lag med sine trenere og kapteiner i spissen oppsummerte i løpet av kvelden sesongen i bilder og tok alle med på sportslige og sosiale tilbakeblikk og høydepunkter som de har opplevd i løpet av 2015 sesongen.

HFKs målsetting for 2015 sesongen var blant annet å  fortsatt ha fokus på spillerutvikling, få på plass en sportsplan og jobbe for å få til en ny bane i tilknytning til hovedbanen i Hitra idrettspark. Sportslig har det vært en meget god sesong (de som har vært med i HFK-gamet lenge, sier at dette er en av de beste sesongene til HFK), flere av lagene i HFK har spilt i 1.div og har hevdet seg godt der, klubben har dessuten hatt mange spillere på ulike tiltak, og har flere som har hospitert fast med våre samarbeidsklubber Trondheims Ørn og RBK.

Konsulent Thomas Dahle har vært med på å styrke spiller og trenerutviklingen ytterligere. Sportslig utvalg og styret har i løpet av året utarbeidet en sportsplan som straks er å finne i et førsteutkast. Ny bane blir realisert takket være et næringsliv uten sidestykke her ute i øyregionen som er utrolig flinke til å støtte opp om det som skjer i lokalmiljøet. Banen vil stå ferdig april 2016.

Alt i alt en meget innholdsrik sesong der vi har nådd målsettingene vi satte oss i forkant av sesongen. Selv om lagene nå har en liten velfortjent pause, er planleggingen for 2016 sesongen allerede i gang. I løpet av kveldens program ble det delt ut priser til Årets spiller og årets unge spiller på senior herre og dame.

Følgende spillere ble tildelt disse utmerkelsene for sesongen 2015:

  • Synnøve M. Wingan (Årets spiller, damer senior)

  • Maja Kucharska (Årets unge spiller, damer senior)

  • Robert Kluciâr og Sindre S.Kvakland (Årets spillere, senior herrer)

  • Fredrik Reksen (Årets unge spiller, senior herrer)