- Hvordan er det å være styreleder for en eliteserieklubb da, Frank?

- Det er helt vilt. Jeg måtte klype meg i armen da jeg våkna i går. Og jeg måtte gjøre det igjen da jeg våkna i morges, sier Frank Angelvik når Hitra-Frøya ringer han mandag formiddag.

Lørdag kveld klarte Ranheim bragden å kvalifisere seg til eliteserien, etter å ha slått Sogndal i straffesparkkonkurranse i "fjæra" på Strindheim. Styrelederen har selv vokst opp i "fjæra" - på Hammarvika på Frøya.

- Tårene kom

Mandag formiddag smatter han forstatt på karamellen.

- Det var en helt fantastisk opplevelse. Og for en dramaturgi. Da Michael Karlsen satte straffen som avgjorde det, kom tårene. Det er rart. Da ungene ble født kom det ikke tårer. Men dette... Nå rant de, sier Frank.

- Skal klare oss med 11-12 millioner

Men for det videre arbeidet med Ranheim Fotball så gjelder det motsatte: her skal man ikke ta av.

- Vi skal ha styremøte på torsdag, hvor vi skal legge budsjett for neste år. Og vi må endre litt på agendaen for det møtet, etter det som skjedde i helga. Men vi skal ikke ta av.Vi har jobbet med troverdigheten til klubben overfor sponsorer og leverandører, og nå er vi kvitt gjeld, og går i pluss på et budsjett på 10,3 millioner. Vi kan plusse på budsjettet litt til neste år, men vi skal klare oss på 11-12 millioner, mener styrelederen.

- Vi skal ikke være Rosenborg, selv om vi skal spille i samme divisjonen. Vi skal være Ranheim, og det betyr at spillerne våre fortsatt skal jobbe og gå skole. Det er ikke aktuelt å kjøpe inn spillere som skal gå på høy lønn, sier styreleder Frank Angelvik i det nye eliteserielaget Ranheim.