I kveld (fredag) er det klart for nytt lokaloppgjør i 4.divisjon når Frøya FK får besøk av Hitra FK på kunstgrasbanen på Nabeita.

I fjor vant Hitra begge lokaloppgjørene. Men i vår vant Frøya med solide 3-0 i idrettsparken i Fillan. Det har ikke Hitra-trener Ola Vigdal glemt.

- Blir ikke lett

- Vi satser naturligvis på å revansjere tapet i vårkampen, sier Vigdal, som innrømmer at det ikke blir lett.

– Frøya er en vanskelig motstander, så dette blir knallhardt. Men vi har tro på at dette kan vi klare, sier Hitratreneren.

Hitra ligger nå på en fin 3.plass på tabellen, men har svingt litt i prestasjonene i de første høstkampene. Tap for Tydal og seier mot Meldal vitner om ujevnhet i resultatene.

TABELLEN FINNER DU HER

- Men jeg føler vi er godt forberedt. Spilleren som var med på Øylekene i sommer har vist gode takter, så dette blir spennende, sier Ola Vigdal som håper på ny folkefest når lagene møtes til kveldens lokaloppgjør.

- Spesielle kamper

Trenerkollege Ketil Fjæran i Frøya FK lover at Hitra skal få motstand.

– Vi går selvfølgelig for ny seier mot Hitra. Hadde vi ikke gjort det, kunne vi sluttet med fotball.

Et par spillere er ute med skade og gule kort. - Men jeg tror vi skal klare å komponere et godt lag, mener Fjæran.

Han tror lagenes form spiller liten rolle for lokaloppgjøret.

- Slike lokaloppgjør er svært spesielle. Her kan alt skje, så kamputfallet er helt åpent. Selv om vi hadde tapt 50 kamper på rad, og Hitra vunnet 110 på rad, ville vi gått for seier. Slik er fotballen, forklarer Fjæran som lover at frøyværingene vil gi alt.

- Vi skal kjempe og slåss i 90 minutter, så kan vi være venner etterpå, smiler Frøyatreneren og håper på liv og røre på tribunen.

– Hitra laget en fantastsisk ramme rund lokaloppgjøret i Fillan. Jeg håper på en ny morsom og spennende kamp, for både spillere og publikum, sier Ketil Fjæran.

Kampen spilles i kveld (fredag) på Nabeita kl. 19.30.

Kampen kan også følges direkte som live-oppdatering via lokalavisa Hitra-Frøya. (link kommer)