Hitra-Frøya har produsert nærmere 4000 nyhetssaker i år. I 96 papiraviser og oppdateringer gjennom hele dagen på nett har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionen vår og de gode sakene i 2022.

Nå tar vi en titt tilbake og ser på noe av det dere leste mest i vår årskavalkade.

Vettastraumen bru over Dolmsundet var på nyåret sperret for biltrafikk.

Ifølge fylkeskommunen er veien nå omklassifisert til gang- og sykkelvei og kan derfor ikke brukes som omkjøringsvei dersom Dolmsundbrua blir stengt.

Det betyr at Frøya og Dolmøya i praksis er uten hovedveiforbindelse mot Hitra og fastlandet dersom nye Dolmsundbrua igjen skulle bli stengt på grunn av kraftig vind.

En av de mest leste sakene i februar var at vinmonopolet på Frøya hadde bestemt seg for å flyttet butikken fra Stjernesenteret og gjort avtale om lokale i Kysthaven, butikksenteret vis-a-vis Stjernesenteret.

Trafikk-saker som vogntog som kjører av veien er godt lest blant våre lesere. Dette vogntoget fikk store skader da det ble kilt fast mot en bergvegg mellom Fillan og Sandstad.

En trailer foretok det politiet beskriver som en farlig forbikjøring av en personbil på FV 714 ved Våvatnet. Bilen som kom imot og måtte bråbremse var en politibil som snudde og stoppet sjåføren.

I februar påla kommunen en huseier bruksforbud for tolv leiligheter og hybler på Frøya. Beboerne måtte flytte øyeblikkelig ut fra ni av dem, mens tre leiligheter kunne brukes i tre dager hvis det er 24-timers brannvakt.