Ki Investeringsselskap AS har kjøpt Sentrumsgården.

Daglig leder Lasse Høyem i Ki Investeringsselskap sier til lokalavisa at det var Magnar Karlsen som tok kontakt med dem.

- Vi fikk en henvendelse fra Magnar Karlsen om vi var interessert i å se på det. Mye av investeringene KI gjør er å bygge opp en eiendomsportefølje på Hitra, og etterhvert Frøya, og da synes vi at dette var en spennende eiendom vi har lyst til å ta tak i. Det viktigste i dag er at det er en god beliggenhet på eiendommen, og at vi ser et potensiale for oppgradering. Vi ser på det som en interessant investering over tid, for å si det på den måten, sier Høyem.

Daglig leder Lasse Høyem forteller at Ki Investeringsselskap har kjøpt Sentrumsgården i Fillan.

Sentrumsgården har siden 2003 vært eid av Makaredet AS, som igjen eies av MK Holding AS, som eies Ronny Karlsen(81 %) og Oliver Karlsen(19 %) og Magnar Karlsen(0.16 %). Magnar Karlsen er daglig leder i selskapet.

Ki Investeringsselskap, som nylig skiftet navn fra Knarrlagsund Invest AS, kjøpte i løpet av mai også alle aksjene i Hjorten kjøpesenter i Fillan, og renholdsselskapet Seniorservice AS på Frøya.

Vil ha dialog med kommunen

I dag er blant andre NAV, voksenopplæringen, Sodvin, BoligPartner og Strøm trafikkskole leietakere i Sentrumsgården.

- Hvilket potensiale ser dere med hensyn til utvikling av eiendommen?

- Det får vi ta over tid. Jeg har ikke lyst til å komme med en programerklæring på det nå. Hitra kommune er i dag en betydelig leietaker i bygget, og vi kommer til gå i en dialog med kommunen om hvilke interesser de har på leietakersiden fremover, sier Høyem.