- For det første er jeg takknemlig for støtten vi har fått, og glad over hva vi fikk til her ute, sier forfatteren.

Han mener det er lite  å sette fingeren på når det gjelder selve gjennomføringen av de tre forestillingene.

- Vi er godt fornøyd med både været, stemningen, folket, det tekniske, musikken og utøvernes samarbeid på scenen. Vi har fått litt pepper på at det ble utsolgt, og beklager at ikke alle kunne få innfridd sitt ønske om å se Oda fra havet.

Noen småting har han selvfølgelig funnet. Dette har han notert seg med tanke på et nytt spel i 2016.

Skal «spisse oss»

Logistikken mener han kan bli langt bedre.

- Vi skal «spisse oss». Samarbeidet på Mausund og Frøya har vært enestående.Vi har bare mottatt velvilje fra folk og bedrifter. Overnatting, båtskyss, bespisning, syersker, dugnader, hente/levere tribune, rekvisitter, og andre ting. Og ser vi bort fra «importen» av folk fra Innherred, så er det så å si lokalt alt vi har foretatt oss. Frøya har det meste, skryter Oskarson.

Han er også godt fornøyd med Kjeila i Mausund som teaterplass.

- Vi håper å gjennomføre neste spel på samme plass. Det er vanskelig å få laget et bedre sceneteppe enn det vi har her. Det var her det meste skjedde på Mausund rundt den gitte perioden spelet handler om.

Puff videre

- Men, journalister er journalister, vi gjør dette for folket. Og tilbakemeldingene fra folket har vært gode. Det er de som er vårt mentometer, og de ønsker spelet tilbake i 2016.

Avhengig av støtte

Spelkomiteen er veldig takknemlig overfor de økonomiske støttespillere.

- Denne satsningen klarer vi ikke å finansiere med bare billettinntekter. Takket være Frøya kommune, Sør Trøndelag Fylke, Spelfondet og private bedrifter, så ble dette mulig.

Et overskudd forteller han vil bli brukt til å bygge videre på spelet.