Jeg sitter med Hitra/Frøya av 25. Juli og leser med undring hva rådmann i Hitra kommune, Laila Hjertø, skriver om TOBB som boligbygger på Hitra. Som rådmann i vekstkommunen Hitra bruker hun masse energi på å skrive rosende omtale om boligsamvirket TOBB som samfunnsbygger, forvalter, boligutvikler og boligbygger.

Som tidligere ansatt i TOBB så er dette sikkert informasjon som er korrekt, men bør ikke rådmannen i Hitra heller bruke spalteplass til å målbære og framsnakke våre fantastisk flinke og lokale boligutviklere og -byggere som i mange tiår har stått for levering av boliger til fornøyde kunder i øyregionen?

Rådmann Laila Hjertø bruker lokalavisa som talerør for å fortelle fortreffelighetene til en utenbygds boligbygger som til og med tar overskuddene i boligprosjektene med seg ut av kommunen og skatter til Trondheim. Når rådmann Laila Hjertø i tillegg avslutter innlegget sitt med en hilsen til de som har valgt å kjøpe bolig av TOBB med "Gratulerer med valget!" så går hun "all in" og virkelig går god for både utbygger og kvaliteten på boligene som skal leveres.

Les flere meninger på hitra-froya.no/meninger

At en rådmann så til de grader driver reklame for både boligbyggere og boligene som bygges er jo fabelaktig, og jeg venter spent på oppfølgingen når også andre, f.eks. lokale boligbyggere, skal framsnakkes og reklameres for. Og tenk om rådmann Hjertø med sin kunnskap og innsikt i boligsamvirket heller kunne tatt til orde for, framsnakket og kanskje engasjert seg i etablere et lokalt boligbyggelag for øyregionen? Eller har rådmann Laila Hjertø en annen agenda med dette innlegget?

Anonym

Har også du noe på hjertet? Send et innlegg på post@hitra-froya.no