Hitra-Frøya har produsert over 4000 nyhetssaker i år. I 98 papiraviser og oppdateringer gjennom hele dagen på nett har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionene vår og de gode sakene i 2021.

Nå tar vi en titt tilbake og se hva dere leste mest i en årskavalkade.

En av de aller mest leste sakene i mai var den sterke historien til barne til Tove Nordbotn.

Søsknene Kristin, Rita, Vegard og Runar Heggvik ønsker mer åpenhet og fokus på psykisk helse etter at moren deres, Tov, tok sitt eget liv.

Søsknene er enige om at det må bli mer åpenhet og fokus på psykisk helse.

- Det er fortsatt på grensen til tabu å snakke om, men en av de største folkesykdommene vi står overfor. Det må belyses mer at en tredjedel av verdens befolkning har vært eller er deprimert, og at det skjer selvmord daglig i Norge.

Kristin påpeker at det må bli like vanlig å snakke om psykisk helse som det å ha vondt i et kne.

- Og ber du om hjelp, skal det settes i gang tiltak med en gang. Jeg er også opptatt av at det må settes et større fokus på forebygging. Blant annet ruste opp dagens unge til å takle livet og livets motganger. Jeg tror at miljø, samfunn og oppvekst er noe som også har en betydning. Lærer man å snakke om følelser, både på godt og vondt, så blir man bedre rustet til å stå i det, på godt og vondt. Jeg ønsker å få psykisk helse på timeplanen, sier Rita som selv jobber innen skole.

Sigrid Helene Hanssens fortalte også åpent og sterkt om E-posten som forandret hennes liv. For alltid.

Vi kunne også lese om de svært unge bedriftseierne som ble med videre etter farens død.

Paul Meland eide og drev dekkverkstedet på YX-stasjonen på Sistranda. YX-stasjonen jobbet med en utvidelse av lokalene. Både utvidelsesplanene og drifta av dekkverkstedet ble satt på hold da Meland døde. Men nå er dekkservicen oppe og går, og man har avklart organiseringen av bedriftene som er tilknyttet YX-stasjonen.

- Det har vært mange spørsmål og rykter om hva som kom til å skje her. Derfor er det godt at vi har fått ting på plass, og det var viktig for oss at vi har med oss Paul sine arvinger videre, sier Kevin Nordbotn, som er medeier i YX-stasjonen.

Mange hadde det travelt med å komme seg til og fra øyregionen og en kontroll resulterte i reaksjoner mot 35 fartssyndere. En annen kontroll på Hitra var også av det innbringende slaget.

Skarsvåg Boats flytter til Hitra og vi fikk se hvordan det nye båtbyggeriet blir.

Brannskadesaken som startet med at kommunen varslet at de gransker en alvorlig hendelse fikk stor oppmerksomhet både lokalt og nasjonalt.

Vi fikk nok et år ble det en begrenset 17.mai feiring på øyene.

Mye av året har naturligvis dreid seg om korona og blant våre mest leste saker gjennom hele året er saker om smitte, vaksinering, regler og konsekvenser av en pandemi.