Hitra-Frøya har produsert nærmere 4000 nyhetssaker i år. I 96 papiraviser, og oppdateringer gjennom hele dagen på nett, har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionen vår og de gode sakene i 2022.

Nå tar vi en titt tilbake og ser på noe av det dere leste mest i vår årskavalkade.

Det blåste kraftig i Øyregionen i slutten av mars. Det gjorde det også gjennom Knarrlagsundet på Hitra, der en bilfører fikk kjenne på naturkreftene. En bil med kapellhenger fikk problemer i vindkastene oppe på brua og hengeren veltet.

Knarrlagsundbrua er 181 meter lang bru og har en seilingshøyde på ca. 17 meter.

I følge yr.no var det stiv kuling fra vest med vindkast på 27 m/s i Knarrlagsundet.

Det er tyve år siden det ble dyrket fram blomster i Blomsterhjørnet gartneri på Sistranda. Nå var det gjort en jobb med rydding og reparasjoner, og bygget var klart for ny drift.

At folk skader biler og stikker av uten å gjøre rede for sine ugjerninger er noe som irriterer. Spesielt irriterende er det når bilen er kjøpt helt ny, fem dager forut.

Nutrishell hadde så langt produsert noen hundre tonn krabbepulver. I første omgang skal krabbepulveret brukes i dyrefôr, men det skal også kunne konsumeres av mennesker. Nå bygger de fabrikk i Øyregionen.

Etter en årelang debatt vedtok Fylkesutvalget i dag å bygge ny bru over Knarrlagsundet.

12 utvalgsmedlemmer stemte for hovedutvalg for vei sin innstilling om å bygge en såkalt samvirkebru parallelt med dagens bru øst i sundet. Det vil si en bru som går parallelt med dagens bru.

De fleste politikerne mente at det også var gode argumenter for også å bygge ny bru i vest i Knarrlagsundet, noe som ville redusert gjennomgangstrafikken i Knarrlagsund sentrum og redusert klimagassutslippene.

Trimbloggene til Hitra-Frøya er populært lesestoff og nå gikk vintertrimmen mot slutten.